Werkwijze

Binnen de therapie richt ik me voornamelijk op onbewuste gevoelens en belemmerende denk- en gedragspatronen. Hierdoor kunnen nieuwe inzichten ontstaan die je probleem helpen op te lossen of een bijdrage leveren in het realiseren van je doelen. Samen met jou ga ik belemmerende gevoelens en patronen opsporen, doorbreken en structureel veranderen. Elk probleem bepaalt ook je doel.
In mijn therapie wil de cliënt van het probleem vandaan, in de richting van de gewenste situatie: van 'innerlijke pijn 'naar' innerlijke rust'. In mijn praktijk begeleid ik je daarbij.

  1. Tijdens de intake maken we samen je probleem helder en concreet.
  2. Na de intake bepalen we samen hoeveel sessies je nodig hebt om tot doelrealisatie te komen.
  3. Binnen de sessies onderzoeken we je huidige en gewenste situatie. Wat wil je wel in plaats van niet. Welk doel kun je binnen je eigen controle en mogelijkheden bereiken!
  4. Als je probleem en je doel duidelijk zijn, gaan we kijken welke hulpbronnen je in je hebt om het/de gestelde doel(en) te bereiken. Het inzetten van je eigen hulpbronnen, mogelijkheden en talenten worden actief gezocht door de inzet van passende Hypno- psychotherapeutische interventies.

Bart van Elk

Integratief Hypnotherapeut

Therapeut Hypno-psychotherapie Rosmalen

Striensestraat 35
5241 AW Rosmalen